Duurzaamheid

Duurzaamheid

Groene stroom

De productie van Bekleed Je Boot FLO vloer gebeurt met groene stroom en met minimaal restafval, dat vervolgens weer gerecycled wordt in de rug van onze vloer.

Materialen

Duurzame en Allergievriendelijke bootvloeren

Waterbasis
BJB Flo is gemaakt met nylon 6,6 vezels. Alle stempels en inkten die worden gebruikt zijn op waterbasis. Er vinden geen extra chemische processen plaats behalve een hoge temperatuur stoombehandeling om de kleuren te beveiligen.

Extreem duurzaam
Een groot voordeel van onze BJB Flo vloer is de extreme duurzaamheidsprestatie. De levensduur van de Flo vloer overtreft de levensduur van een gewone textiele vloerbedekking met een factor 6.

Eenvoudige reiniging en onderhoud
De BJB Flo vloer kan worden gereinigd met behulp van water en een eenvoudig schoonmaakmiddel. Voor de meeste vlekken is eenvoudige huishoudelijke zeep voldoende. Voor inkt, olie en meer ernstige vlekken is een sterker schoonmaakmiddel effectief.

Premium Yacht Flooring
Premium Yacht Flooring

Allergievriendelijk

Onze Flo vloer is de enige textiele vloerbedekking die de Allergy UK Seal of Approval™ ontvangt. Dankzij de unieke constructie van onze vloeren worden allergenen gevangen in de dicht opeengepakte vezels, waardoor het aantal allergenen in de atmosfeer wordt verminderd. Deze worden dan veilig en makkelijk vrijgegeven aan standaard stofzuigers bij het reinigen.

Alle producten die het keurmerk krijgen, zijn door een onafhankelijk laboratorium wetenschappelijk getest via protocollen die zijn samengesteld door toonaangevende allergie specialisten.

Wanneer u een product ziet met daarop het logo van de Allergy UK Seal of Approval™, hebt u de zekerheid dat het product wetenschappelijk is getest en dat het bewezen is dat het allergenen vermindert of verwijdert.