Onze reis naar de perfecte bootvloer!

Onze reis naar de perfecte bootvloer!

De perfecte bootvloer!

Hallo daar! Wij zijn Jeffrey en Sanne de Vries, en willen je graag meenemen in de reis op weg naar de perfecte bootvloer. Onze gezamenlijke passie voor de watersport en alles wat daar mee te maken heeft.

Sanne is letterlijk geboren op het water en 15 jaar geleden zijn wij de liefde voor de watersport samen gaan delen. Vandaag de dag staan wij samen aan het roer van een prachtige werf in Terborg. Hier op deze betoverende plek aan de Oude Ijssel vloeien onze passie voor de watersport en onze ondernemersgeest harmonieus samen.

Met trost staan wij samen aan het roer van Gelderse spitsgatters, waar velen van u ons wellicht al van kennen. Variërend van de verkoop van onze geliefde spitsgatters tot stalling, onderhoud, reparaties, originele noorse bootkappen,  transport en jachthaven.

Maar laten we teruggaan naar een frustratie die we altijd hebben ervaren. Misschien herken je het wel; we konden namelijk nooit een perfecte vloer vinden voor onze boten. Te warm, te glad, te ruw, te stoffig, slechte kwaliteit….de lijst was eindeloos. Het ontbreken van een vloer die voldeed aan onze eisen heeft ons doen nadenken.

Waarom bleven we zoeken naar iets dat er niet was, in plaats van deze zelf te creëren?
Die gedachte bracht ons op het idee om onze eigen bootvloeren op de markt te brengen. Het was geen gemakkelijke reis, maar we zijn enorm trots op het resultaat. Onze bootvloeren hebben alles waar we al die tijd van hebben gedroomd: Luxe, robuustheid, een levensechte houtlook, zachtheid, eenvoudig schoon te houden, allergievriendelijk, duurzaamheid, zelf te leggen en de allerbeste kwaliteit.

Het is onze wens om deze ervaring met iedereen te delen! Daarom nodigen wij je uit om zelf te ervaren en te voelen wat onze vloeren zo bijzonder maakt. Stap aan boord van onze showboot en ervaar het verschil! Iedereen, zowel bedrijven als particulieren zijn welkom om bij ons een afspraak te maken en je eigen ogen en handen te laten spreken.