Tapijt boot

Welkom bij Premium Yacht Flooring, waar we dé oplossing bieden voor jouw boot tapijt behoeften. Ons hoogwaardige tapijt voor boten combineert duurzaamheid, comfort en stijl, waardoor jouw boot er niet alleen prachtig uitziet, maar ook praktisch en comfortabel blijft.

Ons assortiment boottapijt

Bekijk ons uitgebreide assortiment boottapijt. Heb je specifieke wensen? Aanvragen op maat zijn ook mogelijk.

✓ Duurzaam en slijtvast
✓ Eenvoudig op maat te snijden zonder rafelen
✓ Vlekbestendig en makkelijk te reinigen
✓ Luxe uitstraling en hoog comfort

Sterk en slijtvaste tapijt voor boten

Bij Premium Yacht Flooring begrijpen we dat een boot tapijt bestand moet zijn tegen intensief gebruik. Ons tapijt voor boten is uitzonderlijk sterk en slijtvaste, waardoor het de tand des tijds moeiteloos doorstaat. Met bijna 80 miljoen nylonvezels per vierkante meter is ons tapijt ontworpen om langdurig mee te gaan, tot wel zes keer langer dan traditioneel tapijt voor boten.

Gemakkelijk op maat te snijden tapijt boot

Het op maat snijden van ons tapijt voor boten is eenvoudig en probleemloos. Met een scherp tapijtmes kun je het tapijt precies passend maken voor elke hoek en ronding in jouw boot. Bovendien rafelt het materiaal niet af, wat zorgt voor een nette en professionele afwerking van jouw boot tapijt.

Vlekbestendig en makkelijk te reinigen tapijt voor boten

Ons tapijt voor boten maakt het schoonmaken van vlekken een fluitje van een cent. Vlekken van rode wijn, koffie, saus en zelfs olie zijn eenvoudig te verwijderen met water en een mild schoonmaakmiddel. Voor hardnekkige vlekken is een sterker schoonmaakmiddel effectief. Zo blijft jouw boot tapijt er altijd fris en schoon uitzien, zonder gedoe.

Luxe uitstraling en comfort met ons tapijt voor boten

Naast functionaliteit biedt ons tapijt voor boten ook een luxe uitstraling en ongeëvenaard comfort. Het tapijt voelt zacht en aangenaam aan, waardoor je boot een extra vleugje luxe krijgt. Bovendien is het tapijt allergievriendelijk, wat bijdraagt aan een gezonde omgeving aan boord.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Bij Premium Yacht Flooring hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Ons tapijt voor boten wordt geproduceerd met groene stroom en minimaal restafval, dat gerecycled wordt in de rug van het tapijt. Daarnaast worden alle stempels en inkten die we gebruiken op waterbasis geproduceerd, zonder extra chemische processen. Dit maakt ons tapijt een milieuvriendelijke keuze voor jouw boot.

Maatwerk en unieke designs

Ons tapijt voor boten is beschikbaar in diverse houtprints en kleuren, en kan volledig naar jouw wensen aangepast worden. Heb je specifieke wensen of wil je jouw bedrijfslogo in het tapijt laten printen? Wij maken het mogelijk. Dankzij onze geavanceerde productietechnieken kunnen we jouw tapijt precies maken zoals jij dat wilt.

Waarom kiezen voor Premium Yacht Flooring?

  • Extreem duurzaam en slijtvaste tapijt voor boten
  • Eenvoudig op maat te snijden zonder rafelen
  • Vlekbestendig en makkelijk te reinigen
  • Luxe uitstraling en hoog comfort
  • Allergievriendelijk en milieuvriendelijk geproduceerd
  • Maatwerk en unieke designs mogelijk

Kies voor Premium Yacht Flooring en geniet van een prachtige, duurzame en comfortabele tapijt voor jouw boot. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om jouw bestelling te plaatsen.